Folkuniversitetet uppsala internationella gymnasiet


folkuniversitetet uppsala internationella gymnasiet

av Bergsbrunnagatan och Säbygatan. Andrea, lärare Professor i Estetik besöker HUM 15 - Aktuellt - Internationella Gymnasiet Uppsala Som elev på Internationella gymnasiet Uppsala får du inte bara kompetenta lärare, utan lärare som kompletterar undervisningen med intressanta inslag som. Och vi här hemma har kunnat glädja oss åt era trevliga reseberättelser som publicerats löpande på vår hemsida under "Vår skola" och "Studieresor"! Barnhemmet, som drivs av en indisk katolsk nunneorden, får en del finansiering av delstatsregeringen, men mycket av barnens bromsmediciner och mat måste betalas med medel från välgörenhetsorganisationer och givmilda individer. Men ännu har ni ett par dagar kvar innan ni börjar packa inför hemresan.

Språk är en viktig del i utbildningen. Efter tre år är du väl förberedd för högre studier i Sverige eller någon annanstans på vår planet. Det går bra att tala in meddelande på telefonsvararen eller kontakta receptionen/växeln för Folkuniversitetet. Oberoende vilket program du väljer vävs det internationella perspektivet in i all undervisning.

Sm friidrott uppsala
Bilrekond uppsala erbjudande

Vilken är din senast lästa bok? Lärarna och personalen på Internationella gymnasiet Uppsala Grattis till årets stipendiater! Folkuniversitetet i Uppsala, här finns vår reception, Internationella Gymnasiet, yrkeshögskoleutbildningar, sfi-undervisning, arbetsmarknadsutbildningar samtkvällskurser i konst, foto, språk och data. Vi har det bra! Nu är det tomt i skolan och lärarna har jobbat sin sista dag innan semestern. Ett studieförbund som är verksamma i hela Sverige och som erbjuder utbildning inom flera olika skolformer.


Sitemap