Tidszoner karta europa


tidszoner karta europa

lokal tid för alla länder i, europa, sorterat i alfabetisk ordning efter ländernas namn. Världen Tidszoner, världen Tidszoner - google map, världen lokal tid och tidszoner på google karta, världsklocka, världsklocka och karta, aktuell lokal tid, soluppgång, solnedgång, skymning, multipel tidszon, tidsskillnader i världen, aktuell tid i varje tidszon av världen, interaktiva tidszon karta, lokal tid från var som. Här tar du reda på lokal tid för länder, städer och platser i europa. HuvudstadTid, andorra, Andorra la Vella 07:56, albanien, Tirana 07:56 Österrike, Wien 07:56 Åland, Mariehamn 08:56. Tabellen med lokala tider i europa är sorterad i alfabetisk ordning efter land. Visar lista på länder i, europa. Om en tid är markerad med en röd stjärna * så observerar staden eller platsen sommartid. Tidszoner som används runt om i världen.

Europa Tidszoner, europa Tidszoner - google map, europa lokal tid och tidszoner på google karta, världsklocka, världsklocka och karta, aktuell lokal tid, soluppgång, solnedgång, skymning, multipel tidszon, tidsskillnader i världen, aktuell tid i varje tidszon av världen, interaktiva tidszon karta, lokal tid från var som. Om ett land sträcker sig över flera tidszoner eller har utomliggande territorier i europa så visas även de tiderna i tabellen. Sök efter lokal tid, sök efter en lokal tid och dela gärna sidan: Vad är klockan i europa?

Tidszoner karta europa
tidszoner karta europa

För mer information om ett specifikt land så klickar du bara på det i listan nedan. Bosnien och Hercegovina, Sarajevo 07:56, belgien, Bryssel 07:56, bulgarien, Sofia 08:56, vitryssland, Minsk 09:56, schweiz, Bern 07:56, cypern, Nicosia 08:56, tjeckien, Prag 07:56 Tyskland, Berlin 07:56 Danmark, Köpenhamn 07:56 Estland, Tallinn 08:56 Spanien, Madrid 07:56 Spanien, Las Palmas de Gran Canaria 06:56 Finland, Helsingfors 08:56. Klockslaget som visas till höger om landets namn är den angivna stadens lokala tid just. V lj land f r mer information som tidszon, tidsskillnad, befolkning och landsnummer. V rlden tidszoner, visar tidszoner tidszoner karta visar nuvarande lokal tid i st der och l nder, tid omvandlare, tid konvertering, tid, resor, tidszon. Albanien - Tirana Andorra - Andorra La Vella Belgien - Antwerp Bosnien och Hercegovina - Sarajevo Bulgarien - Sofia Danmark - K penhamn. H r hittar du alla tidszoner, deras f rkortning och tidsskillnad till UTC (GMT). Om ett land str cker sig ver flera tidszoner eller har utomliggande territorier i europa s visas ven de tiderna i tabellen. Tidszoner i, europa : bl : Vesteurop isk tid Vesteurop isk sommertid : lysebl : Vesteurop isk tid : r d : Centraleurop isk tid Centraleurop isk. Karta med standardtidszoner.

Tunnlar stockholm karta
Stockholm postnummer karta
Malmö karta 1950


Sitemap