Psykiatrin umeå jobb


psykiatrin umeå jobb

du till våra villkor. Forskningsaktiviteter präglas av bredd vad gäller professioner och metodologi och bygger på flera nationella och internationella samarbeten. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativ undervisning på grund- göteborg birningham och avancerad nivå och en forskarutbildning som håller internationell standard, samt bedriva en bred och konkurrenskraftig forskning som ligger i framkant.

3d ultraljud pris umeå, Thermo fisher uppsala jobb, Ups lediga jobb stockholm,

Gå till, Stäng : Filter results by: Sortera efter: relevans - datum, kontraktstyp, företag, sida 1 av 27 resultat, lägg upp ditt CV - Det tar bara några sekunder. Du kan när som helst ta tillbaka ditt samtycke genom att avsluta prenumerationen eller ändra inställningarna enligt instruktionerna i våra villkor. Enheten ger därtill kurser i psykiatri på ett flertal andra program på universitetet. Den forskning som bedrivs på enheten omfattar områden som psykiatrisk genetik, psykiatrisk epidemiologi, klinisk molekylär psykiatri, socialpsykiatri, suicidologi, DBS (deep brain stimulation) samt personlighetsforskning. Läs mer om kakor, hoppa direkt till innehållet, visa/Dölj 901 87 Umeå. Enheten för psykiatri har som huvudsakliga uppdrag att bedriva forskning inom det psykiatriska fältet samt att undervisa studenter i ämnet psykiatri på läkarprogrammet. Vi söker ständigt nya medarbetare med värdefull kompetens som vill vara med och bygga en god hälsa och bra livsmiljö för alla i Västerbotten. En viktig utgångspunkt är att skapa ett nära och gott samarbete med kliniska verksamheter samt att skapa en god arbetsmiljö för medarbetare och studenter på vår enhet.psykiatrin umeå jobb

Arbets- och beteendemedicinskt centrum. Ume Undermeny till Arbets- och beteendemedicinskt centrum. Se/Startsida/ jobb -och-utbildning/sok- jobb. Vi erbjuder ett intressant arbete f r dig som sektionschef p en v rdavdelning med kompetenta medarbetare, d r du tillsammans med avdelningschef och.

Bauhaus norrköping jobb, Jobb student lund, Studentjobb i uppsala,


Sitemap