Hyra byggnadsställning uppsala


hyra byggnadsställning uppsala

500 kr per påbörjad vecka inom följande orter: Fjärås, Kungsbacka, Anneberg, Onsala, Gottskär, Buerås, Västra Hagen, Lerkil, Halla, Vallda, Särö, Bukärr, Budskär, Malevik, Kullavik, Billdal, Lindås, Askim, Lindome, Kållered. Certifikat Allmän utbildning Ställningsbyggnad, kostnadsexempel: Vecka 1:.500 kr, vecka 2: 500. Byggnadsställningar i Uppsala, Västerås, Avesta, Enköping Sala! Välkommen till oss på Rentgreen när du vill hyra en byggställning i Uppsala.

Byggnadsställning, hjul 20 cm i diameter, alla hyllplan har luckor. Klicka på någon av bilderna för att se mer detaljerad information! Priset för detta är 2395 kr efter ROT-avdraget. 2012 hamnade jag hos ABC Ställningar och de verkade gilla mig för jag blev snabbt ansvarig mot kund, sedan projektledare och nu alltså enhetschef i Uppsala.

Hyra byggnadsställning i Uppsala till bästa pris och kvalitehyra byggnadsställning uppsala

Tyvärr sker alltför många arbetsplatsolyckor i samband med arbete på byggställningar, något som kan undvikas med hjälp av rätt information och montering. På så sätt kan ställningen bli hela 10 meter bred och 2 meter hög. Alla montörer har branschutbildning och är buss 5 lund c stib-certifierade. Hyrespriset för en ställning är 139 kr per dygn. Välutbildade montörer, aBC Uppsala drivs av Bo Eliasson som gjort snabb karriär inom ABC Ställningar, från montör till projektledare och enhetsansvarig på tre. Jobbet som montör var roligare så jag reste landet runt i några år på traktamentjobb. Med vårt egenutvecklade it-system får vi full kontroll över allt från offert till slutbesiktning. Jag måste nog erkänna att jag ibland längtar tillbaka till jobbet som montör, speciellt på sommaren. Uppsala är i stark tillväxt och koncernen har alltid haft gott om jobb här. Då kombinerade jag det med ett deltidsjobb som brandman. Du som är intresserad av att hyra en byggställning i Uppsala med oss på Rentgreen är varmt välkommen att kontakta oss per telefon eller genom kontaktformuläret här på hemsidan. XX, hemsida XX, hemsida XX, hemsida.

Allt om byggställningar - katalog över företag som säljerhyra byggnadsställning uppsala


Sitemap