Spårvagn stockholm betalning


spårvagn stockholm betalning

fordon inom vissa områden. Du kan resa med kontoladdning i en eller flera zoner. AB Stockholms Spårvägar Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt. Det måste gå snabbt och smidigt att ta sig igenom spärrarna den dag en större mängd resenärer använder mobilbiljetter. Reser du mellan flera zoner gäller bytestiden 90 minuter från att du har checkat ut i den nya zonen. Man betalar biljetten via Klarna, antingen med betalkort eller med månadsfaktura. Så går köpet till, den nya appen är ett komplement till sms-biljetter, reskassa och engångskort. Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Den kan du använda som betalning för en resa om saldot på kortet skulle vara lägre än priset för resan. . Aktivering den bästa salongen stockholm papa mata av kontoladdning, kontoladdningen behöver inte aktiveras.

Kaffe, te, choklad 20 kr, still fruktdryck 20 kr, läsk, mineralvatten 25 kr, juice. De optiska läsarna finns på så gott som alla tunnelbane- och pendeltågsstationer. Appen räknar ut vad biljetten kostar. Resenärer som vill resa på SL-kort hänvisas vänligen till motorvagnen (vagnen framför cafévagnen i tåget).

Gih stockholm restaurang
Målarkurser barn stockholm
Makeup artist, stockholm jobb
Costa cruise stockholm port adress

Du kan inte välja att apoteket hjärtat stockholm få saldot eller panten i kontanter. Köpet har ingenting med telefonräkningen att göra. För att lösa in eller avsluta ditt Västtrafikkort, använder du blanketten nedan. Biljetten gäller i 75 minuter och tiden börjar räknas ner från det att du köpt den. Man behöver inte vara folkbokförd i Sverige och det går att använda utländska kreditkort. SL-biljetter finns att ladda ner gratis på App Store och Google Play.

Diamond league stockholm på tv, Bra fik i stockholm city,


Sitemap