Musiker malmö symfoniorkester


musiker malmö symfoniorkester

stora spelningar på Ericsson Globe, Scandinavium och Malmö Arena. . Cirkus i Stockholm, Konserthuset i Oslo och Konserthuset i Göteborg. Nu åker Junior Brielle ut på turné och slår sönder fler datorer. Skivan hyllades unisont av kritikerna. Efter tre turnéer i Tyskland och succé som förband till Darin våren 2018 åker nu Smith Thell ut på sin första egna Sverigeturné. Nu ska vi dansa efter Bob Hunds pipa! Läs mer » Äntligen tar Vulkano sitt hyllade album Peach Punch på turné.

Läs mer » Med början på Debaser Strand fredagen den 26 maj, ger sig Slowgold ut på sommarturné. I Malmö finns det utmärkta kontor som motiverar arbete, för att lära känna dessa moderna platser klicka på länken och Läs mer om World Trade Center och deras lediga lokaler för arbete. Läs mer » Hela albumet I Overkligheten spelas live på Debaser Strand den 19 september och samtidigt släpps en limiterad nyutgåva på vinyl.

Busslinjer malmö, Ifk Malmö FC soccerway,

Släppet firas med stor releasefest och spelning på Debaser Strand i Stockholm den 25 maj. Läs mer » John De Sohn inleder sommaren med nya singeln Hum With. Nu åker poeten Kristina Lugn och sångerskan Sarah Riedel ut på en unik föreställningsturné. Nu nu läggs det till två matinéspelningar på Orionteatern. Frijazz för storband: Löper amok men rymmer även utmärkta soloimprovisationer. Hon skriver och producerar sin musik själv. 2012 van hon Rockbjörnen för årets genombrott! Läs mer theodor Jensen, återförenad med Mikael Furugärde, utgör den hyllade svenska popakten The Plan. Det firas med återutgivningar av bandets samtliga album på vinyl och med att de tar över Malmö Lives konserthus under ett helt. Du kan kanske välja att använda ett par hörlurar.


Sitemap