BJJ Stockholm barn


bJJ Stockholm barn

här vi bygger den Svenska Jiu Jitsun, det är här vi skapar framtiden för Svensk kampsport. Vi testar nu och om det faller väl ut fortsätter vi till våren. Direkt från starten 20 augusti kommer vi att ha ett Prova-på pass i veckan. (Istället för gemensam som tidigare). Panda Dojo erbjuder nya vuxna medlemmar massor av träning och en dräkt för endast 2000. Vi har lagt till en Fri träning på söndagar 17-18. Efter graderingen fortsätter vi träna på sommarschema. Vi har kört Copa Branca för sjätte året i rad, vi genomfört vårt bästa arrangemang enligt många. På torsdagar finns det möjlighet att styrketräna tillsammans med Farsta Atletklubb, innan passet, mellan 17-18. Team BJJ Globetrotter, roger, 6/september-2018, vi körde två pass med bra tekniker och kul sparring.bJJ Stockholm barn

Det första steget är att lära ut de vanligaste. Hilti BJJ Stockholm är en intresseförening och en del av Hilti BJJ org. Vi tränar och tävlar även inom Submission Wrestling. Träningen omfattar barn, ungdomar, vuxna och motionärer samt elit.

Mediyoga center stockholm
Coop forum stockholms län
Forex bank stockholm city

Ni som har tävlat förut kan anmäla er utan godkännande från instruktör. Sedan starten har vi haft som mål att vara en klubb där alla ska känna sig välkomna. Ni är verkligen jätteduktiga och vi instruktörer är så nöjda med hur ni tränar. Förnamn Efternamn, klubb Panda Dojo. Steg tre är för de som har tränat längre och är mer avancerade i sitt utövande. Både dräkt och träning för 2000 tusen alltså! Stockholm BJJ-centers barn- och junior träning är från 7-15. Om intresse finns kan vi även fixa en lyftinstruktör cykeluthyrning stockholm södermalm vid något tillfälle. De som inte ska tävla tränar som vanligt.


Sitemap