Fazer scotland yard-lund


fazer scotland yard-lund

för många människor på festhumör. Och hjälper dig med hela arrangemanget, maten och serveringen. Fazer Food Services serverar närmare 85 000 måltider dagligen i Sverige, de flesta under varumärket Amica, men även under Fazer och nya varumärket Tastory. Vi skapar smakupplevelser, nu söker vi en kock till restaurang Scotland Yard i Lund. Har du erfarenhet från storkök är det ett plus, men inget krav. Koncernen har egen verksamhet i åtta länder och export till cirka 40 länder. Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Fazer scotland yard-lund
fazer scotland yard-lund

Du är utbildad i restaurangskola och har minst 5 års väldokumenterad yrkeserfarenhet. Skriv ett omdöme, omdömen (6 medlemsbetyg, utmärkt. Write a Review, reviews (6 traveler rating, excellent. Google Translation, reviewed November 22, 2017, google Translation, reviewed April 4, 2017, google Translation, reviewed October 9, 2016. Ytterligare frågor besvaras av restaurangchef Andreas Holmqvist via mail på email protected, fazer Food Services har kollektivavtal med HRF. Du är väl insatt i egenkontrollprogrammet och tycker om coop forum stockholms län att jobba rent och snyggt. För fackliga frågor kontakta Margareta Granda Sundgren, via växel på telefon. Du är en glad, positiv och flexibel person som har viljan att ständigt förbättra och förändra. Omdömet skrevs, ingen höjdare, för några år sedan höll denna restaurang bra klass bland lunchrestaurangerna i området men nu för tiden har kvaliten rasat. Google Oversæt, anmeldt.

Couples, solo, business, friends, time of year, mar-May. Det är också viktigt att du är en teamplayer och trivs att jobba i en stor grupp under högt tempo. Denna var dock slut redan klockan.15 Som brukligt på lunchhak i närheten bär man sin bricka till diskinlämning, dock brukar det vara mycket lång kö för diskinlämningen Fråga Fredrik S om Fazer Restaurang Scotland Yard Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem.


Sitemap