Malmö historiska platser


malmö historiska platser

Barbados National Trust är nu Wildey House, ett vackert gammalt georgianskt stort hus i fem hektar grunder och skogar som genomgick omfattande renovering mellan. En kuststad om någonsin det var en, besökare kan hitta alla slags skaldjur att delta. Det äldsta seminariet på västra halvklotet, Codrington College grundades 1702 under Will of Christopher Codrington och öppnade 1745 som en teologisk högskola. Museet hyser nu en hyllning till Sir Frank Hutson, som med hjälp av Barbados National Trust samlade objekten i museet. St John's Parish Church Beläget på en klippa med utsikt över den pittoreska östkusten, byggdes kyrkan 1836 för att ersätta kyrkan som förstördes av orkanen 1831. I kyrkans södra veranda finns en klocka med inskriptionen - "Gud välsigne kung William, 1696".

Vägbeskrivning malmö till legoland, Johan lundholm malmö, Sanela ibrahimovic malmö,

Information om hur dina uppgifter hanteras får du i samband med att du använder det specifika formuläret. De markerar resterna av ett gammalt kustnära järnvägssystem som sprang längden på den östra kusten. Vi är ett av Sveriges största museer. Arlington House, inbäddat i en restaurerad artonhundratalet byggnad i Speightstown,. Parlamentets byggnader Parlamentsbyggnaderna i Barbados ligger på toppen av Broad Street. Det är absolut en säker satsning för alla naturälskare. Man tror att namnet "Cherry Tree Hill" härstammar från det stora antalet körsbärsträd, som en gång existerade där. Ordnance Hospital Rafeen Trots att det inte var öppet för allmänt bruk var Rafeen en av fyra byggnader som utgjorde den medicinska grenen av de väpnade styrkorna som bodde i Barbados under början av 1800-talet. Högskolan har fallit i förstörelse, men poesinspår som är inskrivna nära poolen överlever fortfarande. Barbados parlament grundades 1639 och är det tredje äldsta parlamentet i hela Commonwealth.

Sevärdheter i Malmö : Se TripAdvisors omdömen och bilder av saker du kan göra när du är i Malmö, Sverige på TripAdvisor.
Tips:Alla dina sparade platser finns här i Mina resor.
Vi är ett av Sveriges största museer.
Till oss kommer varje år tiotusentals besökare från Sverige och.
Historiska är också en arena för tillfälliga utställningar och aktiviteter för alla åldrar.


Sitemap