Tidtabell örebro karlskoga


tidtabell örebro karlskoga

verwenden Cookies, um unsere Dienste bereitzustellen und sicherzustellen, dass wir Ihnen auf unserer Website die ideale Nutzererfahrung bieten. I Karlskoga är det Länstrafiken Örebro som ansvarar för kollektivtrafiken. Visa nummer, företaget finns i Örebro, men välkomnar kunder från, karlskoga. På så vis blir det enklare för dig att söka samma resa igen.tidtabell örebro karlskoga

När du beställer en personlig tidtabell godkänner du vår hantering.
Du som bor i Örebro län reser gratis med kollektivtrafiken till och från vården.

Genom att klicka på linjenummer kan du gå till den linjesidan för mer information. Om du inte skriver i ett hållplatsnamn och klickar på Karta hamnar du på kartan utan förmarkerad hållplats. Du måste godkänna hantering av personuppgifter. Res från markerar hållplatsen för från-resa. Den symbol som visas på bilden ovan indikerar att det finns ett visst antal hållplatser i närheten av symbolen. Du kan också göra följande utifrån den här rutan: Hållplatssida tar dig till just den hållplatsens hållplatssida för mer information om hållplatsen i sig. Skriver du istället in ett hållplatsnamn och sedan klicka på Karta, blir denna hållplats markerad med antingen Från/till på kartan. De hållplatser där bytestiden är 0 minuter garanterar vi inte att byten är möjliga. Det finns en tredje möjlighet för dig att hitta avgångstider via reseplaneraren. Länstrafiken Örebro ansvarar för kollektivtrafiken i Örebro län, och ägs av Region Örebro län.

Tidtabell - bussresor, beställningstrafik, gruppresor, bussar, skolresor, företagsresor - företag, adresser, telefonnummer. Karlskoga har ett antal bussar som trafikerar gatorna på tre linjer. Karlskoga är det Länstrafiken Örebro som ansvarar för kollektivtrafiken.


Sitemap