Ryggsäck lundhags


ryggsäck lundhags

mer vattenbeständig är ryggsäcken. Till exempel kan topplocket användas som midjeväska/bröstväska, och bottenfacket avdelas med mesh för förvaring av blöt packning. Aether är en mycket prisvärd och mångsidig friluftssäck som passar lika bra på Kungsleden som i Thailand. Många säckar har öglor och fästen utvändigt för att fästa extern packning såsom till exempel liggunderlag. Alla ytor med kroppskontakt är lätt ventilerade och höftbältet har öppningar för bättre komfort. Terra är en bra och mångsidig ryggsäck som vi tycker passar bäst för backpacking.

Vi har testat ryggsäckar som är konstruerade för att bära tungt från flera av marknadens ledande varumärken. Haglöfs för med OXO vidare sin tradition med bra och prisvärda vandringsryggsäckar. Oavsett var man befinner sig finns alltid risk för skador och sovsäcken skall alltid vara lätt åtkomlig. Rygglängden är enkel att justera och höftbältet ger bra stöd med sina breda band och tjocka vaddering. Vissa ryggsäckar har storleksangivelser för olika rygglängd medan andra har ett brett justeringsspann som passar olika storlekar. Nya ryggsäcken Bergans Glittertind har ett innovativt bärsystem som kallas spine. Slit- och fuktbeständig bottenplatta, flyttbara kompressionsremmar Lite väl högt pris, ganska få fack 4 av 5 Bästa pris hos: The North Face Terra Vikt : 2,32 kg (2,43 kg inklusive regnskydd) för testad storlek The North Face Terra 65 Fack : Ett stort fack som.

Övre delen av säcken lämnar bra utrymme för huvudet tyckte en av våra kortare testare. Även bra som skydd vid tältmontering. Bottenfacket har invändigt komprimeringsband vilket avlastar dragkedjan på ett bra sätt. Fack : Ett stort fack som kan delas av till två med dragkedja, toppmatning samt front- och bottenlucka.

Alla behöver en ryggsäck av något slag i stort sett varje dag. Den impregnerade ytan får snabbt en luttrad och bevandrad finish. Aether bokus joakim lundell 70 är full med smarta och praktiska detaljer: gummerade fästen för vandrings- eller skidstavar, individanpassat formgjutet höftbälte och ett löstagbart topplock som går att använda som midjeväska. Vandrar du i nationalparkerna Yellowstone eller Yosemite kommer du se Osprey på många ryggar. Många justeringsmöjligheter, robust, lättåtkomliga fickor även med regnskydd, klimatkompenserad Relativt tung, dragkedjan saknar skyddslock.5 av 5 Bästa pris hos: Osprey Aether AG Vikt : 2,39 kg (inklusive regnskydd) för testad storlek Osprey Aether 70 Fack : Ett stort fack som kan separeras till två.


Sitemap