Film göteborg växer


film göteborg växer

tagit fram en fem minuter film om Norra Djurgårdsstaden som presenterar projektet översiktligt. Den växande staden ". Malmö stad var den första staden i Sverige som skrev under Agenda 2030 och Lena Wetterskog Sjöstedt, chef för Malmö stads Kansli för hållbar utveckling, berättar varför det var ett självklart steg. Samling vid museientrén på Slottsholmen.30. Arrangemanget är kostnadsfritt, men antalet platser är begränsat! Programmet pågår till.00. 15.15-15.30 Malmö stad en global stad. Den 22 november kommer festivalen till Malmö, som står värd för mål 16, Fredliga och inkluderande samhällen. Ljusevenemang i Gasverket den 26 november 2015. Före filmen med Malmö Museer!

Se filmen där Göteborg växer Göteborgs-Posten - Göteborg Stadsutveckling Göteborg Hållbar stad öppen för världen

film göteborg växer

15.30-17.00 Filmvisning.00-17.10 Kort paus.10-18.00 Filosofiska rummet: Mål 16, filosofiska rummet i Sveriges Radio P1 är ett reflekterande samtalsprogram där gästerna ges tid att utveckla sina resonemang. Fredliga samhällen och frihet från våld utgör både ett mål och ett medel för hållbar utveckling. Men resan tar aldrig slut och ingen verkar veta var de ska. Det kostar inget att vara med, men du måste anmäla dig i förväg till Suzanne Edlom, museipedagog,. Nu tar sig Filosofiska rummet an det 16:e globala målet om fredliga och inkluderande samhällen och spelar in ett programavsnitt under Glocal Film Festival. En hotell stockholm billigt väl fungerande statsförvaltning med ansvarsfulla institutioner, transparens och rättsstatens principer har alla ett fundamentalt egenvärde. Film på engelska, flera språk. Program, Spegeln, stortorget.30-15.00 Fika och mini-mässa.00-15.05 Hej och välkomna! Syftet är att den ska kunna användas vid utbildningar av personer som arbetar med utbyggnaden av Norra Djurgårdsstaden. Förutom svenska och engelska, är filmen textad på tjeckiska, polska, ryska, litauiska, lettländska, tyska och estländska. (Hela katalogen finns här ).

Förutom att de är på väg bort från något. I samband med Glocal Film Festival ordnar Malmö Museer visning och samtal kring den aktuella utställningen Mellan depression och världskrig. Här är filmen som visar hur långt vi har kommit och vad som är kvar att göra. Programledare Lars Mogensen, leder samtalet med inbjudna gäster; Jesper Ganslandt, regissören bakom Jimmie, Hanin Shakrah, jurist och människorättsaktivist, och Björn Petersson, docent i praktisk filosofi vid Lunds universitet. Du hittar filmerna samlade på stadens-kanal ".


Sitemap